Potrebno vam je skladištenje stvari?

Usluge skladištenje stvari

Nudimo raznovrsne usluge skladištenja stvari u specijalnim skladišnim prostorima uređenim po najsavremenijim standardima, po veoma povoljnim cenama, kako biste sebi omogućili da Vaše stvari u svakom trenutku budu na pravom mestu.

Takodje, vršimo i pakovanje vaših stvari, demontažu, montažu, utovar, prevoz stvari…

Naša skladišta mogu da se koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari u neograničenom roku – koliko god vremena vam je potrebno. Pri prijemu vaših stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam ih kasnije vraćamo. Kada se vaša roba smesti u naše magacine, stvari možete dalje preuzimati u celosti, ili deo po deo. Velika prednost naše firme je što klijentima nudimo kamionski i kombi prevoz do naših magacina, kao i prevoz iz magacina do vaše nove adrese.

Skladištenje nameštaja

Skladištenje nameštaja predstavlja jednu od veoma učestalih opcija, koju biraju naši klijenti. Njena potražnja proistekla je iz potrebe da usled napuštanja jednog objekta i useljenja u drugi, veoma često imate potrebu da privremeno sav nameštaj i stvari koje posedujete sklonite na par dana, kako bi se u najvećem broju slučajeva posvetili čišćenju novog objekta. Upravo iz tog razloga, naša firma joj posvećuje posebnu pažnju, Posedujemo veliko skladište koje je maksimalno obezbeđeno, tako da se sigurnost Vaših stvari koje se nalaze u istom ni jednog trenutka ne dovodi u pitanje.

U slučaju da renovirate Vaš stambeni ili poslovni prostor, a jednostavno nemate na raspolaganju adekvatan prostor za skladištenje Vaših stvari, mi Vam nudimo tu mogućnost po najpovoljnijim cenama u gradu. Posao kao što je renoviranje stana, kancelarije ili radionice, zahteva vremene i pre svega slobodan prostor kako bi izvođenje pomenutog posla bilo izvodljivo. Čist i suv prostor koji možemo da Vam obezbedimo kao skladište predstavlja Vaš najbolji izbor. Naš skladišni prostor možete iskoristiti na koliki god vremenski period želite. Pozovite nas i rešavamo sve!

Žaks Selidbe pozovite nas

Selidbe ŽAKS PLUS
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 
PIB: 111696350

Mobilni tel: 060 50 10 450
Web: selidbe-zaks.com
E-mail:nikolicprevoz011@gmail.com

.

Koliko košta selidba?

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde. Popunite upitnik kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i kažemo detalje i cenu selidbe.

0 +
Uspešnih selidbi
Žaks selidbe kontakt

POZOVETE NAS

MI PAKUJEMO

PRENOSIMO

I DOSTAVLJAMO