Selidbe Srbija

Potrebna Selidba u Srbiji?

Živite negde u unutrašnjosti naše zemlje, planirate preseljenje u Beograd, ili bilo koji drugi grad, opštinu u Srbiji iz poslovnog ili privatnog razloga… Planirate da preselite kompletno vaš stan u kojem trenutno živite, ili samo deo nameštaja, kućne aparate, ili svoju kancelariju, možda samo lične stvari? Na pravom ste mestu, sa nama ćete veoma lako proći kroz ceo taj proces preseljenja.

Potrebno je da nas kontakirate, u razgovoru ćemo se dogovoriti oko svih vaših potreba za preseljenje.

Dakle, bez obzira koje je vaše trenutno prebivalište mi ćemo doći do Vas i preseliti vas na željenu lokaciju po dogovoru i uraditi preseljenje.

Sve je stvar dogovora...

U razgovoru ćemo odrediti koje je vozilo potrebno angažovati za prevoz vaših stvari, naravno to zavisi od broja stvari… itd.

Naša firma poseduje kombi vozila za selidbe marke Mercedes, takodje možemo organizovati i selidbu kamionom ukoliko je potrebno.

Doćićemo do Vas sa onoliko radnika koliko procenimo da je potrebno i kako bi vaša selidba bila završena u razumnom vremenu, te ćete se i Vi što pre odmoriti i krenuti u raspakivanje.

Mi ćemo vaše stvari uneti u prostorije i spustiti gde Vi to želite, naravno sa nama su uvek montažeri koji će sve što je potrebno demontirati i montirati.

Tu smo za vas 24 sata dnevno za brzu i sigurnu selidbu.

Pozovite nas i rešavamo sve!

Žaks Selidbe pozovite nas

Selidbe ŽAKS
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 
PIB: 106721585 

Mobilni tel: 060 501 04 50
Web: selidbe-zaks.com
E-mail: office@selidbe-zaks.com

Koliko košta selidba?

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde. Popunite upitnik kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i kažemo detalje i cenu selidbe.

0 +
Uspešnih selidbi
Žaks selidbe kontakt

POZOVETE NAS

MI PAKUJEMO

PRENOSIMO

I DOSTAVLJAMO