Koje je Žaks i ekipa?

O nama

Osnovna delatnost naše firme su selidbe u Beogradu, selidbe na celoj teritoriji Srbije, kao i selidbe u zemljama, odnosno republikama bivše Jugoslavije.

Takodje vršimo prevoz, odnosno transport carinske robe sa svih carinskih terminala na željenu lokaciju uz usluge naših špeditera.

Iza nas stoji dosta godina rada a tim radom smo izgradili mnogo iskusta, štom na omogućava da svaku selidbu završimo u kratkom roku na obostano zadovoljstvo.

Posedujemo više kombi vozila koja su novije generacije i ujedno su najzahvalnija za organizovanje selidbi u Beogradu zbog lakoće pristupa odredjenim lokacijama i takodje ne podležu zabrani kretanja, nosivosti su do 2t, što odgovara skoro svim vrstama selidbi. Takodje posedujemo i kamione koje angažujemo prilikom većih selidbi.

Da bismo uspešno sproveli vaše preseljenje ili prevoz, odnosno transport najbolje je da nas kontaktirate i dobićete sve potrebne informacije.

Žaks Selidbe pozovite nas

Selidbe ŽAKS plus
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 
PIB: 111696350

Mobilni tel: 0605010450

Web: selidbe-zaks.com
E-mail: nikolicprevoz011@gmail.com

 

Koliko košta selidba?

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde. Popunite upitnik kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i kažemo detalje i cenu selidbe.

Uspešnih selidbi
0 +
Žaks selidbe kontakt

POZOVETE NAS

MI PAKUJEMO

PRENOSIMO

I DOSTAVLJAMO

Pozovite nas!
×