Selidbe Beograd

Potrebna selidba u Beogradu?

Selidbe u Beogradu znaju da budu veoma složen posao, najviše imajući u vidu dinamičnost prestonice i njen veoma gust saobraćaj i hroničan nedostatak mesta za parkiranje.

Ukoliko planirate selidbu u Beogradu, ili samo prevoz vašeg nameštaja, pojedinačnog komada ili komad bele tehnike pozovite nas, na pravom ste mestu.

Naša agencija za transport, odnosno prevoz drumskog tereta poseduje tri kombi vozila novije generacije, a nosivosti su do 2t. Takodje posedujemo i takozvani gradski kamion od 20 kubika koji će rešiti sve vaše i naše probleme prilikom preseljenja, a naročito ako stanujete ili se selite u širi centar grada.

Kontaktirajte nas i u razgovoru sa vama ćemo odrediti koje je vozilo najpraktičnije za organizovanje vaše selidbe, kao i koliko ljudi je potrebno za vašu selidbu.

Ukoliko postoji potreba doćićemo do vas i napraviti procenu vrednosti selidbe, dobićete ponudu o kojoj ćete doneti odluku da li vam odgovara, bez obaveze da nas angažujete.

Po potrebi demotiraćemo i na novoj lokaciji montirati vaš nameštaj za koji je to neophodno, ili po vašim potrebama dogovoriti skladištenje na odredjeno vreme

Pozovite nas, mi smo tu za Vas da zajedno rešimo probleme oko selidbe.

Žaks Selidbe pozovite nas

Selidbe ŽAKS
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 
PIB: 106721585 

Mobilni tel: 060 501 40 50
Web: selidbe-zaks.com
E-mail: office@selidbe-zaks.com

Koliko košta selidba?

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde. Popunite upitnik kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i kažemo detalje i cenu selidbe.

0 +
Uspešnih selidbi
Žaks selidbe kontakt

POZOVETE NAS

MI PAKUJEMO

PRENOSIMO

I DOSTAVLJAMO