Žaks Selidbe

Ukoliko vam je potreban kamionski prevoz za vašu robu koju želite da prevezete negde u Beogradu, ili se selite, pa vam je potreban kamionski prevoz kako biste sve to izveli što pre i iz jedne ture, na pravom ste mestu.

Naša firma poseduje dva kamiona za selidbe i tri kombi vozila za selidbe koja su nosivosti od 900 kg do 3500 kg i mogu odgovoriti na sve vaše potrebe.

Ukoliko je roba koja se utovara na paletama tu je naš kamion za selidbe nosivosti 3500 kg sa rampom koji je najzahvalniji za takvu robu.

 

Ukoliko se pak selite i živite u gradu, u nekoj uskoj ulici tu je naš kamion za selidbe marke Mercedes koji je b-kategorije i možemo doći do vas bez obzira koji je dan ili vreme, jer ne podleže zabrani kretanja u gradu.

Uz angažovanje naših vozila ide i vozač koji je tu da reši probleme oko parkiranja ukoliko ih bude, i naravno da vas posavetuje oko utovara robe ili nameštaja.

Takodje moguće je angažovanje naših ljudi oko poslova utovara-istovara-nošenja.

Selidbe beograd - kontaktirajte nas

SELIDBE ŽAKS Autoprevoznička radnja

Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 

Mobilni tel: 064 474 17 80

Web: www.selidbe-zaks.com

E-mail: office@selidbe-zaks.com

PIB: 106721585 

Koliko košta selidba? 

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde

ZAHTEV ZA PROCENU

2700
Selidbi

 

Kako funkcioniše organizacija selidbe?

 

 

SELIDBE ŽAKS - organizacija selidbi
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik
Kontakt telefon
mobilni tel: 064 474 17 80 
Web: www.selidbe-zaks.com
mail: office@selidbe-zaks.com
PIB: 106721585