Žaks Selidbe

Selidbe u Beogradu znaju da budu veoma složen posao, najviše imajući u vidu dinamičnost prestonice i njen veoma gust saobraćaj i hroničan nedostatak mesta za parkiranje.

Ukoliko planirate selidbu u Beogradu, ili samo prevoz vašeg nameštaja, pojedinačnog komada ili komad bele tehnike pozovite nas, na pravom ste mestu.

Naša agencija za transport, odnosno prevoz drumskog tereta poseduje tri kombi vozila novije generacije, a nosivosti su do 2t. Takodje posedujemo i takozvani gradski kamion od 20 kubika koji će rešiti sve vaše i naše probleme prilikom preseljenja, a naročito ako stanujete ili se selite u širi centar grada.

Kontaktirajte nas i u razgovoru sa vama ćemo odrediti koje je vozilo najpraktičnije za organizovanje vaše selidbe, kao i koliko ljudi je potrebno za vašu selidbu.

Ukoliko postoji potreba doćićemo do vas i napraviti procenu vrednosti selidbe, dobićete ponudu o kojoj ćete doneti odluku da li vam odgovara, bez obaveze da nas angažujete.

Po potrebi demotiraćemo i na novoj lokaciji montirati vaš nameštaj za koji je to neophodno, ili po vašim potrebama dogovoriti skladištenje na odredjeno vreme

Pozovite nas, mi smo tu za Vas da zajedno rešimo probleme oko selidbe.

Selidbe beograd - kontaktirajte nas

SELIDBE ŽAKS Autoprevoznička radnja

Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 

Mobilni tel: 064 474 17 80

Web: www.selidbe-zaks.com

E-mail: office@selidbe-zaks.com

PIB: 106721585 

Koliko košta selidba? 

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde

ZAHTEV ZA PROCENU

2700
Selidbi

 

Kako funkcioniše organizacija selidbe?

 

 

SELIDBE ŽAKS - organizacija selidbi
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik
Kontakt telefon
mobilni tel: 064 474 17 80 
Web: www.selidbe-zaks.com
mail: office@selidbe-zaks.com
PIB: 106721585