Žaks Selidbe

Osnovna delatnost naše firme su selidbe u Beogradu, selidbe na celoj teritoriji Srbije, kao i selidbe u zemljama, odnosno republikama bivše Jugoslavije.

Takodje vršimo prevoz, odnosno transport carinske robe sa svih carinskih terminala na željenu lokaciju uz usluge naših špeditera.

Iza nas stoji dosta godina rada a tim radom smo izgradili mnogo iskusta, štom na omogućava da svaku selidbu završimo u kratkom roku na obostano zadovoljstvo.

Posedujemo više kombi vozila koja su novije generacije i ujedno su najzahvalnija za organizovanje selidbi u Beogradu zbog lakoće pristupa odredjenim lokacijama i takodje ne podležu zabrani kretanja, nosivosti su do 2t, što odgovara skoro svim vrstama selidbi. Takodje posedujemo i kamione koje angažujemo prilikom većih selidbi.

Da bismo uspešno sproveli vaše preseljenje ili prevoz, odnosno transport najbolje je da nas kontaktirate i dobićete sve potrebne informacije.

Selidbe beograd - kontaktirajte nas

SELIDBE ŽAKS Autoprevoznička radnja

Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik 

Mobilni tel: 064 474 17 80

Web: www.selidbe-zaks.com

E-mail: office@selidbe-zaks.com

PIB: 106721585 

Koliko košta selidba? 

Praktikujemo i dolazak na vašu adresu radi detaljne procene, što se pokazalo i kao najpraktičnije jer se veoma često dešava da se neke stvari previde

ZAHTEV ZA PROCENU

2700
Selidbi

 

Kako funkcioniše organizacija selidbe?

 

 

SELIDBE ŽAKS - organizacija selidbi
Adresa: Vinogradi 21b, Zeleznik
Kontakt telefon
mobilni tel: 064 474 17 80 
Web: www.selidbe-zaks.com
mail: office@selidbe-zaks.com
PIB: 106721585